Ik heb mijn bedrijf Unlimited Visions BV 30 jaar geleden
opgericht en met de opkomst van internet de domeinnaam
WebCam.NL in 1998 geregistreerd. Gemiddeld kijken er
50.000 mensen per dag naar de LIVE webcam beelden en
en trekken de webcams veel bezoekers naar de websites
en social media pagina's van mijn klanten.

Peter Austin
founder WebCam.NL

Peter.

Ik moet na alle jaren dat deze site mijn plezier bezorgd heeft toch maar een keer mailen. Ik waardeer het zeer dat jullie de beelden ook voor iedereen beschikbaar maken. Mijn dank hiervoor!

John P.

NU.nl gebruikt beelden van de VVV webcam uit Zandvoort.

NU.nl

Bij webcam.nl leveren ze niet alleen webcams. Ze geven je ook het juiste advies voor jouw situatie. Daarnaast kun je je camera zelf eenvoudig installeren en krijg je daarbij online en telefonisch alle hulp die je nodig hebt.

Camping It Soal

NOS journaal gebruikt beelden van de webcam op de Dam.

NOS

's werelds beste webcam is die van jullie op de Dam. TOP !!

Hartelijke groet, Wim.

Al miljoen kijkers voor nieuwe webcam op de Dam

AT5 nieuws

Hart van Nederland toont live webcam beeld Kermis Genemuiden.

Hart van Nederland

Je bent praktisch 24/7 bereikbaar en hebt antwoord op alle vragen. Zonder jou waren we nu nog nergens...

R. Wamelink

Stacks Image 165230
Weissensee 2023.

De Alternatieve Elfstedentocht Weissensee (AEW) is een organisatie die ieder jaar een elfstedentocht organiseert op de Weissensee, een schitterend 12 kilometer lang bergmeer in Oostenrijk. Naast de wedstrijd over 200 kilometer is het evenement in de loop der jaren uitgebreid met toertochten en andere wedstrijden.

Ook dit jaar heeft AEW twee FULL HD camera's geplaatst, o.a. bij de finish en bij de zorgpost. De live streams zijn voorzien van geluid en te volgen op de website, Facebook pagina en op YouTube Live. De live streams zijn in 1 week meer dan 260.000 keer bekeken!

kippen: fantastisch om naar te kijken heerlijk die vrijheid om iedere dag naar te kijken dank u wel en veel succes.

Groeten fam. mourits oud beijerland

kip

Stacks Image 165214

Nei-j op fort Pááándere: de webcam!

Is het weer te nat om naar buiten te gaan? Te koud oan de neus? Krijgt u kouwe vuutjes door die natte slemp? Dan is dit misschien een oplossing om TOCH een bietje de durpse activiteiten in de gaten te houden.

Okee... je ziet niet ALLES maar in ieder geval beweegt het: de fonkelneije webcam van fort Pááándere!

Thuis vanuit de luie stoel gewoon kunnen kijken of de veerpont van Jos wel in de vaart is? En of het druk op het water is met beroepsvaart. Of pleziervaart. Kijken of er een lange rij bezoekers voor de kassa van het fort staat te wachten. En of de Rode Geuzen wel genoeg eten. ...lees meer... bron: De Doornenburger.

Oke, ik wilde je heel erg bedanken voor de fijne samenwerking.

Het is gebleken dat jouw vak een vak apart is. Je hebt ons regelmatig uit de brand geholpen. Super bedankt daarvoor!

S. Wennen

WEBCAM.NL HEEFT GEZORGD VOOR EEN SNELLE
LEVERING VAN DE CAMERA EN HEEFT OOK VOOR
EEN BIJZONDER GOEDE SUPPORT GEZORGD, ZODAT
ALLES SOEPEL KON WORDEN GEINSTALLEERD.

HET BEELD IS WERKELIJK PRACHTIG,
EEN ECHTE AANRADER!

ED ALDUS
WWW.RIJNMOND.NL

Ed Aldus

Stacks Image 165241
Vandaag ontving VVV Zandvoort een overheerlijke taart van de leverancier van webcam.nl.

Dit omdat de webcam die VVV Zandvoort en de Haven van Zandvoort sinds een half jaar bij de Haven van Zandvoort hebben hangen nu al 500.000 views heeft gehad. En dat was een traktatie waard zo vond Peter van webcam.nl. En daar zeiden de medewerkers van VVV Zandvoort uiteraard geen nee tegen.

De link wordt veelvuldig aangeklikt en ook nu met de herfst in aantocht is de camera een geliefd middel om de woeste zee te kunnen aanschouwen.

Webcam.nl bedankt en op naar de 1.000.000 !

 Pieterburen: (GR.) live beeld vanuit de zeehondencentrum via onze FULL  HD webcam. Stream ook zichtbaar via YouTube Live.
Delfsail adopteert eerste pup van Zeehondencentrum Pieterburen “DelfSailtje” is vanaf nu live te volgen!

De premature pup die op moederdag werd opgevangen in Pieterburen heeft een bijzondere adoptant gekregen: de stichting Delfsail. De huiler heeft de naam Delfsailtje gekregen. Met deadoptie toont de stichting haar duurzame en regionale karakter. Bijzondere bijkomstigheid is dat het hele verzorgingsproces van deze pup in hoge resolutie is te volgen via een webcam, een primeur in Nederland.

De stichting heeft de pup de toepasselijke naam “DelfSailtje” gegeven met als roepnaam “Sailtje”. De te vroeg geboren pup verloor zijn moeder op moederdag in de buurt van Ameland. (Ballumerbocht)

Alles is super naar wens, je hebt een prachtig product!!

Wilfred Manning

Stacks Image 2766
"Professionele webcams brengen de hele wereld bij u thuis." - artikel De Groene Venen

Al 15 jaar zit Peter in de Business die WebCam.NL heet. Inmiddels heeft hij meer dan 120 professionele webcams in den lande geïnstalleerd en daar buiten. Deze webcams zijn vrij toegankelijk voor ieder die dit wenst.

Daarnaast heeft Peter talloze andere die niet publiekelijk toegankelijk zijn, maar bedrijfsmatig worden gebruikt, geïnstalleerd. Denk daarbij bijvoorbeeld aan bewakingsdoeleinden. Zittend achter je computer word je een blik gegund op de meest actuele situatie op de Dam, Dierenpark Amersfoort, het strand in Katwijk aan Zee, Hoek van Holland en Brouwersdam, Zeeland. Kijk via de webcam hoe druk het is bij de milieustraat alvorens je afreist met je grof vuil. Werp een blik op snelwegen en je ziet of er veel of weinig verkeer is. Bekijk actuele weersomstandigheden; staat er veel wind, is het glad of regent het pijpenstelen?

Kortom: een actueel beeld, vandaar ook dat lokale overheden en provinciebesturen graag gebruik maken van zijn diensten. Stelt u zich voor dat er een evenement aanstaande is. Daar aan voorafgaand komen de aanvoerwegen, indien gewenst, haarfijn in beeld, zodat politie en organisatie op voorhand maatregelen kunnen treffen de gang van zaken in goede banen te leiden. Op basis van actuele gegevens kan er een verkeersomleiding worden ingepast en wordt veel fileleed voorkomen. Is er sneeuw voorspeld, dan zoomt de verantwoordelijke kantonnier even naar de actuele situatie en besluit aan de hand daarvan of er moet worden ingegrepen. Dat kan hij op de vooraf afgesproken locaties doen waar Peter Austin zijn apparatuur heeft geïnstalleerd. ...lees verder...

WERKEN ALS MEDIABEDRIJF MET TECHNICI IS EEN
UITDAGING. ZE BELOVEN VAN ALLES, MAAR DE
PRAKTIJK BLIJKT VAAK WEERBARSTIG.

PETER AUSTIN (WEBCAM.NL) HEEFT VOOR
THE BROADCASTER TWEE TIME LAPSE CAMERA'S
GELEVERD EN AANGESLOTEN. DAT BELOOFDE HIJ,
EN DAT DEED HIJ. EN ZE WERKEN NOG STEEDS...

FRANK DU MOSCH
WWW.THEBROADCASTER.NL
 

Over de installatie door de monteur van Webcam.nl (dhr. Peter Austin) kunnen we zeer tevreden zijn, alles heel precies en aandachtig bewerkt en alle energie in de installatie gestoken, met perfect beeld- en geluid-resultaat.

M.P. Kamsma - Heilige Jacobus Parochie.

Franciscus kerk Franeker

Hello. Just to say your Palma webcam is absolutely brilliant and that your webcams in general are far superior to anything I have ever seen on any website around the world.

Mike M.

Stacks Image 2773
"Webcam redt ooievaarskuiken"
ARNHEM - De brandweer heeft maandagmiddag een jonge ooievaar uit een nest in Meinerswijk in Arnhem gered van de hongerdood. De ooievaar is per dierenambulance naar de gespecialiseerde opvang Noach in Halle gebracht. Het jong zal niet teruggezet worden, maar de verwachting is dat de ooievaar het zal redden. Een oplettende kijker merkte via een webcam op dat het jonge beest al twee dagen niet meer kon eten, doordat de bek dichtgeplakt zat door klei, uitwerpselen en gras. De brandweer bracht een medewerker van de dierenambulance boven om het diertje te redden. bron: de Gelderlander.


Meer WebCam gerelateerde artikelen in De Gelderlander: Webcam aan Dikke Toren toont dijklandschap Varik en Webcam helpt om Rijnbrugfile te mijden.

Het draait super, buitengewoon mooi beeld.

B. Breman, Genemuiden.

Stacks Image 2791
Winkeliersvereniging Koopcentrum Lisse (KCL) heeft in de Kanaalstraat een webcam geplaatst. Via www.koopcentrumlisse.nl zijn de beelden live te bekijken. De webcam is gemonteerd aan de gevel van de SNS Bank. Met de live beelden van de winkelstraat hoopt KCL meer bezoekers naar haar site te trekken. KCL streeft naar meer webcams in Lisse, bijvoorbeeld op het Vierkant en bij de bollenvelden. Om privacy redenen worden de beelden niet opgenomen.

KCL schrijft: "We hebben vele positieve reacties gekregen omtrent de webcam van zowel consumenten als onze leden. De website wordt zo'n 400% tot 500% meer bezocht."

Bekijk de LIVE HD Pan/Tilt/Zoom dome camera, die automatisch rond draait, op de KCL website: www.koopcentrumlisse.nl/webcam-lisse bron: Leidsch Dagblad.

De webcam beelden waren een welkome
aanvulling op onderzoek van onze
medewerkers.

Tilburg University

WebCam Dam - Amsterdam.

Ik geniet hier heerlijk van de camera op de dam en dat vanuit Zeeuws vlaanderen. 't Is net of ik er tussen hoor! Alles is super helder. De camera doet het veel beter dan een tijdje geleden nu komt hij dichtbij. Proficiat goed werk verricht. Ik ben 70 jaar en geniet er volop van. Dank je wel voor diegene die dit mogelijk maken.

A. Munnink

Stacks Image 2957
"Webcam voor ouderen in de havenkom"

In de havenkom van Urk is door de gemeente een webcam geplaatst die speciaal bedoeld is voor ouderen die slecht ter been zijn. Door de camera kunnen zij zien wat er zich allemaal in de haven afspeelt. De voorziening was een wens van de partij Hart voor Urk.

In verzorgingstehuis Talma Haven worden de beelden van de webcam rechtstreeks op een televisie weergegeven. Ouderen kunnen dan zien hoe bijvoorbeeld een schip te water gaat.
De webcam schakelt automatisch tussen verschillende posities. Zo wordt de gehele haven in beeld gebracht.

De beelden zijn te bekijken op http://hdtv.webcam.nl/urk
bron: Omroep Flevoland.

Texel Airport is zeer tevreden over de kwaliteit, installatie en nazorg van Peter Austin van WebCam.NL.

EHTX - Ed en Mike de Bruijn

Stacks Image 2975
De nieuwe Nijmeegse stadsbrug.

Nijmegen was dringend toe aan een tweede oeververbinding. De oude Waalbrug - destijds de grootste overspanning in Europa - dateert uit 1936. Sinds die tijd is Nijmegen behoorlijk gegroeid en de Waalbrug was ontoereikend om het verkeer in en uit de stad te verwerken. Daarom is een nieuwe brug gebouwd die sinds november 2013 Nijmegen West verbindt met de Waalsprong. De brug landt op de zuidoever ten oosten van de Vasim; in de Waalsprong landt de brug iets ten westen van het toekomstige centrumgebied.

Volg de bouwwerkzaamheden op de webcam. bron: Gemeente Nijmegen.

Ik vind de service die je verleent uitstekend, je bent praktisch altijd bereikbaar, beschikbaar en bereid om te helpen.

Benschop multimedia

Bewoners van verzorgingshuis Nieuw Clarenberg in Vollenhove hoeven niets te missen van wat er in de haven in hun woonplaats gebeurt. Ze hoeven er zelfs daarvoor de deur niet meer uit.

In de hal van het verzorgingshuis staat een tv-scherm waarop beelden worden vertoond van de webcam die in de haven staat. Dit project is een initiatief van de cliëntenraad van Nieuw Clarenberg. Ze zagen bij een verzorgingshuis in Urk hoe leuk de bewoners het vonden om vanuit hun eigen vertrouwde omgeving naar de haven te kijken.

bron: RTV Oost.

Bekijk de webcam op https://webcam.nl/vollenhove/

Bedankt Peter voor je betrokkenheid en inzet !

Wijnand Kooiman.

Stacks Image 4346
GoSupermodel eiPad actie!

Er was een HD camera gericht op een broedkast bij rondeel eieren waarmee je een iPad kon winnen als je zou raden welk ei het eerst zou uitkomen.

Deze kuikencam is in 3 dagen ruim 62.000x bekeken waarvan 49.000 uniek, dus bezoekers kwamen ook steeds terug om te kijken of er een ei was uitgekomen.

In het HD camera archief is goed te zien dat van het groepje eieren links Jacqueline als eerste d'r snavel door het ei heen brak om 19:46u en 47 sec.
bron: GoSupermodel.

Dear Peter! So far, so good with the new webcam. Also the integration to our website is done and everything works well again. I'm honestly still amazed and happy about the excellent quality! I received a lot positive responds from customers. Thank you very much for you professional support.

Bernhard - Kitepower.

cavia

Waar anderen het opgeven, helpt Webcam.nl om op onze locatie in "het buitengebied" toch een kwalitatief goede videostream te realiseren! Peter is ter zake kundig & flexibel om mee samen te werken.

Joost Nienhuis

Stacks Image 13328
Omroep Flevoland:

Naast de live weergave van diverse webcams in de provincie Flevoland gebruikt Omroep Flevoland ook regelmatig de webcam beelden in het weerbericht.

De webcam beelden van Almere, Dronten, Emmeloord, Lelystad en Urk worden iedere minuut automatisch geupload om een timelapse te creëen zodat de beelden versneld achter elkaar afgespeeld kunnen worden voor het weerbericht.

bron: Omroep Flevoland.

Sehr geehrte Damen und Herren, heute mochte ich Ihnen mal ein ganz grosses Lob fur Ihre kostenlosen Webcams aussprechen. Seit langer Zeit schaue ich immer wieder gerne in diese Livebilder. Vor allem in die schonen niederlandischen Hafen, weil ich schon sehr oft mit einem Boot dort in diesen Orten gewsen bin. Z.B.: Lemmer, Sneek, Vollenhove, Urk, Stavoren etc. Machen Sie so wieter, vielen Dank dafur. Mit freundlichen Grussen

Friedrich Holthusen

Stacks Image 7657
Stacks Image 7659

I just would like to say thank you for the livestreams. I lived in the Netherlands for a year and now I back in the tropics. I miss the Dutch culture, the country, the people there, the sound of the language... It is great to catch a glimpse of it on webcam.nl.
Heel erg bedankt!

Victor

Provincie Gelderland Provincie Limburg Provincie Noord-Brabant Provincie Friesland Rijkswaterstaat Rijnland Gemeente Amsterdam Gemeente Beek Gemeente Deventer Gemeente Eindhoven Gemeente Elburg Gemeente Groesbeek Gemeente Helmond hoogvliet Gemeente Hilversum Gemeente Leiden Gemeente Nijmegen Gemeente Schouwen-Duiveland Gemeente Tilburg Urk Westervoort Gemeente Zaanstad AkzoNobel accor pwn vvv ameland Madame Tussauds Sealife Blankenberge Jacomij Stavoren Strukton Heijmans Van Hattum en Blankevoort WillemsUnie waal Van Dijk Groep De Vries Verburg Lammers bouwmaterieel DEME group provast Heembouw Stam en Co. emmes niersman waterblock kroonenberg group era contour Vinkbouw Bouwgroep Moonen Focus Vastgoed Woonzorg Nederland HaagWonen woonlinie de Woning Stichting woonwijze Maarsen Groep KBM Argos zorggroep dooh auditorium EHTX Dieropvangcentrum Amsterdam RTV-NH AjaxChubbVarel omroepflevoland smits koffiehuis vestia KCL cofely suez unlimited sound & vision Catharina Ziekenhuis natural high Vopak Rivierenland.biz artesis tranquilo danone gswb omrin vencomatic group loco media Protest Van Berlo janco de jong kwr Imtech Breman yip group smitma bv News-Media OmroepAlmelo Tosec praxis Hilton WestCord Hotels InterContinental De Bioderij europalma A-lanes-A15 zrti Stibbe Amsterdam ArenA Bodelaeke Homma Amsterdam RAI Physicall Carp Media SMTD Sint Jacob Wowww BPRvisie OSCM Group Benschop Multimedia Casa dei Bambini LIMES international IJsclub Julianadorp Restaurant aan Zee Vliegveld Hilversum DSV Erkens ICT Carmel College Salland Vitens Jumbo Maritime Vrienden van Meinerswijk Heilige Jacobus Parochie eibaar Stichting Sports at Sea The Broadcaster Quick ITTER Marina Seaport Quintin Design IJsselweide UN

Stacks Image 165363
Neem direct contact met ons op via WhatsApp van 09u tot 22u.
Stacks Image 165357
abonneer gratis op ons YouTube kanaal en blijf op de hoogte van nieuwe live streams.
Stacks Image 165351
Live streaming zonder maandelijkse kosten. Live op computers en mobiel.
Stacks Image 165345
Vragen? Bel Peter Austin (085) 30 31 354 of stuur een bericht © WebCam.NL